Regulament Concurs iBelieve

1. Concursul se va desfasura 16.06.2014, de la ora 20.

2. Pentru a participa la concurs trebuie sa va creati un cont pe site-ul nostru accesand urmatorul link de inregistrare.

3. Concursul va contine 100 intrebari iar fiecare intrebare va avea 4 raspunsuri propuse, din care un singur raspuns va fi corect. Timpul alocat pentru a raspunde la cele 100 intrebari va fi limitat si il vom anunta inaintea inceperii concursului.

4. Premiile se vor acorda primilor 11 clasati la finalul concursului. Daca exista mai multi concurenti cu acelasi numar de puncte, iar totalul de concurenti castigatori dupa puncte depaseste 11, ne asumam dreptul da a acorda premiile in ordinea cronologica a terminarii concursului.

5. Premiile acordate sunt urmatoarele:

  • Marele Premiu in valoare de 500 lei
  • 10 Premii in valoare de 50 lei

6. Ne asumam dreptul de a aduce modificari acestui regulament daca necesitatea o prevede.

7. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail, urmand ca apoi sa se treaca la procedurile necesare trimiterii premiilor. Va indemnam sa va verificati email-urile (chiar la sectiunea bulk/spam) la sfarsitul concursului pentru a afla castigatorii.

8. Este INTERZISA folosirea oricarei surse de inspiratie (programe pe calculator ca Theophilos sau E-Sword, Biblia on-line, Biblia, sau orice alt mijloc care ar ajuta participantul sa primeasca vreun indiciu pentru intrebari). De asemenea este interzis ca o persoana sa foloseasca mai multe conturi pentru participarea la concursul biblic!

9. Castigatorii din afara Romaniei vor primi premiul doar prin paypal.

10. In cazul in care mai multi membrii ai unei familii se claseaza pe locurile premiante, doar unul va fi premiat.

11. La sfarsitul concursului se vor verifica toate conturile de pe locurile castigatoare. Daca vom constata ca aceste conturi sunt „dublate” de alte conturi, inregistrate de pe aceleasi calculatoare, automat veti fi descalificati.

12. Persoanele implicate in ogranizarea acestui concurs si au avut acces la intrebarile ce fac obiectul acestui concurs nu vor putea participa la concurs.

13. Succes!